fbpx

VI ÄLSKAR CYKLAR

VÅRT STÖRSTA INTRESSE ÄR: CYKLAR

Vi har arbetat med cyklar och reparation i många år och har en väldigt bra erfarenhet och kunskap kring olika cykel märken, dessutom älskar vi cyklar och vårt jobb!

VÅR VERKSTAD
cykelbolaget
Hitta hit

OM OSS

SÅ GRUNDADES CYKELBOLAGET

Efter att ha jobbat i flera år som cykel mekaniker hos diverse verkstäder runt om i Stockholm bestämde vi oss 2015 för att öppna vår egen cykelverkstad. Ödet tog oss upp till Bergshamra Centrum där vi kände oss som hemma direkt. Äntligen kunde vi själva välja ut ett sortiment av cyklar, reservdelar  och tillbehör vi själva tror på och är stolta över. Skeppshult är ett cykel märke som ligger oss varmt om hjärtat. När det kommer till engagemang och kvalitet är Skeppshult bland de bästa!

Vi vet att man aldrig blir fullärd och strävar alltid efter nya erfarenheter. Därför blir vi lika glada när kunder kommer in med den senaste modellen med den senaste tekniken eller den äldsta cykeln med den allra första tekniken. Vi vill se att våra kunder kör runt på en fullt fungerande och säker cykel efter att ha servat den hos oss. Det kan låta hårt men vi är också vana cyklister och vet att vad som helst kan hända!

VI BRINNER FÖR CYKLAR

Men känslan av att se ett leende på våra kunders läppar är ännu bättre och det är detta vi strävar efter varje dag!

EN RIKTIGT BRA CYKEL

Som cykel entusiaster på fritiden vet vi att det är nödvändigt att ha en fullt fungerande och säker cykel, oavsett om du använder cykeln varje dag eller bara ibland.

VÅRT SORTMINET

Vårt mål är att ha ett sortiment som har cyklar för alla. Oavsett vilken stil, kapacitet eller storlek du är ute efter!

VÅR VISSION

VI VILL UTBILDA FLER

Sociala Medier & Blogg

Genom Sociala Medier & vår blogg på denna webbplats vill vi visa hur man snabbt och enkelt kan göra simpla justeringar och reparationer. Detta för att höja intresset kring cyklar men också kunskapen kring olika verktyg i verkstaden. Detta gör vi dels genom vår serie "Mecka Med Oss" som du kan följa här på denna webbplats eller via våra Sociala Medier.

VILL DU LÄRA DIG MER?

Om du vill lära dig ytterligare och får andra erbjudanden och bonusar kan du prenumerera på vårt mail-utskick längst ner på denna sida. Vi garanterar att du kommer lära dig massa och dessutom få tillgång till exklusiva förmåner som endast våra kunder får.

KONTAKTA OSS

HAR DU FLER FRÅGOR?

Tveka inte att kontakta oss, vi hjälper dig gärna!

© 2023Cykelbolaget Stockholm AB. All Rights Reserved.