fbpx
Leasa en cykel

ETT ENKLARE SÄTT ATT ÄGA EN CYKEL

LEASA DIN CYKEL IDAG!

Hos Cykelbolaget kan du köpa, leasa, reparera & serva cyklar. Vi är din helhetslösning med målet att förenkla ägandeskapet av cyklar.

Ett enklare sätt att äga en cykel

Förmånscykel

Förmånscykel är ett prisvärt sätt att få en bra cykel som anställd. Du betalar för din cykel genom avdrag på lönen under en period, vanligen 36 månader.

Förutom cykel och tillbehör ingår ett service tillfälle under första året samt självrisk & värdeminskningsavdragmed förmånscykel från Cykelbolaget.

Leasa en cykel

Medarbetare

Funktioner & Fördelar

Att leasa din cykel är ett steg mot framtiden, ett steg mot en enklare & mindre stressfull vardag.

Billigaste sättet att äga en cykel

Genom avdrag på din bruttolön betalar du som anställd av cykeln & med hjälp av förmånsbeskattning blir priset mycket lägre än det originella butikspriset.

Helt Kostnadsfritt

Ingen extra kostnad för arbetsgivare

Förmånscykel är helt kostnadsfritt för arbetsgivaren & är därför den självklara vägen till ett smidigare, enklare & billigare ägande av cykel.

Tillgänglig för alla

Förmånen ger vanligen ingen merkostnad för arbetsgivaren, så förmånscykel kan erbjudas till alla, både små & stora företag!

Årlig service & garanti

Förutom cykel och tillbehör ingår ett service tillfälle under första året & självrisk samt värdeminskningsavdrag med förmånscykel från Cykelbolaget.

VAD ANDRA SÄGER:

Vad andra tycker
Mycket bra, och snabbt också!
Jules Simon
Bra bemötande och kompetens! Bättre än så hittar man inte!
Rikard Sahl

Det bästa alternativet

Det billigaste sättet att äga en cykel

Att leasa en elcykel hos oss är det smartaste sättet att äga en cykel. Inte nog med att prislappen blir billigare, vi bjuder även på ett servicetillfälle under första året!

Ansök om förmånscykel idag!

Välj rätt alternativ nedan & följ de enkla instruktionerna.